"Laten we het ijs eens breken !"

Iedereen die bij ons langs komt krijgt de mogelijkheid om 2 maal kennis te maken met het ijs en onze club, zonder dat je lid hoeft te zijn of te worden.

Meer inlichtingen? neem contact op met de bestuursleden of train(st)er op de ijsbaan Yeti te Eeklo Vragen staat vrij….

Kunstschaatsclub Kryos is een ambitieuze club opgericht in 1992.

KRYOS wist zich al heel snel een belangrijke plaats in het milieu van het kunstschaatsen te veroveren. Naast de jeugd die al verscheidene Vlaamse en zelfs Belgische titels wist binnen te halen, kunnen we in KRYOS ook heel wat internationaal bekroonde talenten vinden.

KRYOS biedt een uitgebreide professionele begeleiding met Katrien Pauwels (9-voudig Belgisch kampioene en deelneemster aan de Olympische Winterspelen in Sarajevo en Calgary) die de competitieschaatsers traint.

Bij KRYOS kunnen niet alleen de competitieschaatsers zich uitleven. Je kunt bij onze club evengoed als recreatief lid al je energie kwijt. Wij bieden tal van mogelijkheden, zowel voor beginners als voor gevorderden.Elke lid, zowel de jonge als de iets oudere schaatsliefhebber, krijgt de mogelijkheid om op zijn of haar eigen tempo de kunstschaatssport onder de knie te krijgen. Hoewel de jongeren een iets beter resultaat hebben bij het aanleren van het kunstschaatsen, wordt iedereen steeds begeleid volgens zijn of haar niveau.

KRYOS nam tot op heden deel aan tal van nationale en internationale wedstrijden (Nederland – Frankrijk – Duitsland – Italië – Zweden…)

Natuurlijk zijn er ook de talrijke gala’s waar de clubleden van KRYOS het beste van zichzelf geven op het ijs. (Neem gerust een kijkje in ons fotoalbum) en in de volgende fragmenten :

  • fragment van AVS 2008
  • fragment van VTM 2008
  • fragment van Clinttv 2008
  • fragment van AVS 2006
  •